Paştele ca binecuvântare

/
0 Comments
Un avânt frumos, de Paşti ne-a cuprins anul acesta. Parcă nu mai e mania Crăciunului în privinţa shopping-ului. Cel mult ouă, miei, un vin, o pască, nu chiar atâtea măgării gen Crăciuniţe sau promoţii de Crăciun. Nu observaţi că Vestul chiar nu acordă atenţie acestei principale sărbători din anul creştin? Se ridică astfel un important semn de întrebare.
Cristos a înviat din morţi, cu moartea pre moarte călcând, sfidând logica şi coerenţa Universului. A adus fericire, viaţă, ne-a redat omenescul şi viaţa de Apoi. Sincer, e mult mai remarcabil decât Gigi Becali, eliberat pt. 3 zile din penitenciar...Totuşi, pentru presă se pare că nu. Nu intru în amănunte pentru că n-are rost, nu merită.
Am venit ieri din Cluj şi pentru prima oară într-o lună, nu am făcut nimic azi. Mă simt împlinit, relaxat. M-am distrat de minune la Cluj, cu Bolduţ, aruncătorul de mături în uşă, Jucan Rareş, pruncu minune, Tamas şi secuii, dar şi mulţi alţii. Am aflat că sunt oameni foarte, foarte de treabă în Bucureşti şi m-am minunat de persoanele care nu ştiu să composteze un bilet de autobus. Organizarea a fost super, jos pălăria clujenilor! Ne-au plimbat mult, dar am şi văzut saline mari şi Cheile Turzii.
Astfel, a fost o săptămână mare, cu multe realizări. Paştele va veni pentru fiecare din noi cu lumina învierii, care se va propăşi şi va aprinde scara spre cer. Hristos a Înviat!


You may also like

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.