1 Decembrie. Deşteaptă-te, române!

/
2 Comments
A început şi Ziua Naţională a României. Cu multă mândrie, cu "prestigiul" aferent inevitabil, începem să defilăm pompos pe sub Arcul de Triumf din Bucureşti. Îl vedem pe Băsel râzând ca un copil prost educat şi cum şuşoteşte cu alt inept, în timp ce militarilor le curg sudorile pentru a nu greşi cadenţa. Pe postul local până acum văd nişte copii care recită de zor poezii patriotice, plini de sine că sunt români. Păcat, în vreo 6 ani, vor ajunge ca mine, să înjure pe blog şi să înghită în sec.
Începe o lună care trebuie să ne dea puţin de gândit. Se împlinesc 20 de ani de la Revoluţie. Ar cam trebui să tragem o linie (nu, nu de cocaină) şi să calculăm: a meritat?
De 20 de ani vedem permanent sute de politrugi care îndrugă aceleaşi probleme verzi şi uscate. Poate că Ceauşescu ar trăi, că de fapt teroriştii au fost oameni ai lui Iliescu, etc. De vreo 3 luni nu avem guvern. Dacă va câştiga din nou Băsescu, ţara pică într-un haos mult mai mare decât dacă vine procomunistul Geoană. Argumente:
1.Va desfiinţa Parlamentul.
2.Majoritatea politică va fi în opoziţie, deci nu va avea nicio şansă de a realiza vreun proiect, fie bun, fie rău.
3.Premier nu vom avea până de Paşte.

Da, mulţi vin cu argumentul că Geoană este pesedist, deci cam aceeaşi chestiune cu comunist. Ok, perfect de acord. Da totuşi, să nu uităm că tipul ăsta a intrat prin PSD destul de recent şi nu a participat la "orgia pesedistă". Să nu mă înţelegeţi greşit, nu sunt de fel pesedist, chiar am o aversiune faţă de ei. Merg pe principiul "răul cel mai mic".
Până atunci, dacă tot e 1 Decembrie, vă las să vă delectaţi cu o poezie patriotică scrisă de cel mai mare tâmpit al naţiunii, care e astăzi mare democrat. Să trăiţi!
You may also like

2 comentarii:

Adina spunea...

O sa te contrazic si o sa iti spun ca Geoana nu e raul cel mai mic, in cazul asta. E mai rau decat Basescu. Eu nu ii votez pe niciunul, dar Geaoana si ai lui sunt mult mai periculosi in clipa asta.

Parca citisem ca ai inceput sa scrii la GNV, lucru care explica felul in care vezi tu lucrurile, daca mai esti la ei. Eu am prins vremurile bune ale GNV si un pic din inceputul decaderii. Pot doar sa spun ca, probabil, Bledea se rasuceste in mormant cand vede pe mainile cui a ajuns ziarul ala si sa iti dau un sfat: sa pleci de acolo. :) Inclusiv din orasul ala nu strica sa te desprinzi un pic. Esti prea tanar si destept ca sa dai mana cu aia. :)

Claudiu spunea...

Nu il simpatizez deloc pe Basescu, dar decat Geaona, te rog frumos!
Apropo, uite ca avem guvern, Craciun Fericit!

Un produs Blogger.