Majoratul- Whiskey in the Jar 2

/
4 Comments

Am avut parte de majorat, unul care cred că a fost un pic neobişnuit. În primul rând, a fost plasat într-o joi (nu, nu ziua când se dă la... ), pentru a prinde şi Samfestul. Apoi, nu am închiriat restaurant (Jewish thing :D), ci am tras un homemade party, care se dorea a fi Whiskey in the Jar II. Au venit şi colegii de trupă, am tras un concert, a venit şi vecinul "Cori", revoltat că nu poate dormi, a venit şi Poliţia, dar sper că a fost făinuţ.








Ora 7 jumate, eu trag un duş, primii invitaţi sosesc. Vlad, Gina, Ionuţ, George, Vlăduţ (clanul Matus). Urmează încet încet colegii, amicii, prietenii... Brusc mă întreb: oare 70 de beri vor ajunge la 50 de oameni? Taică-meu: Nu. Mai aduc (decizie înţeleaptă, pt. că nici 100 de beri nu au ajuns). Cred că aici a fost singura mea supărare a majoratului: din 100 de beri, abia dacă am băut una, deşi am desfăcut vreo 30 :)). Se recuperează oricum... Se începe party-ul timid, lumea se bucură de curte, mâncare, bere şi ţigări.
Apar şi băieţii din formaţie, apoi gaşca, cu care am convenit că vom fi puşi pe fapte mari. Eu, ca găzdoi mare, nu am băut, dar Feher Norbert a profitat deplin de JagerMeister, Teachers şi bere, la fel ca şi Csabi. Rând pe rând mi-au udat florile cu acid gastric din stomac, iar Norbi s-a întins în rândul de morcovi.

După ce se adună trupa, trajem de-o cântare. Fiecare are difuzoare ţapene, Faffy-Fenderu ala minunat, Gyuri- tobele, Liviu- basu, Dany- chitara, eu clapa, iar maestrul Goie vocea. Cântăm prima piesă, a doua, a treia, pe la a patra Bretan îl ia în gât pe Goie. Brusc, chiar după ce se termină piesa...apare vecinul Cori, în şlapi şi boxeri, revoltat că nu poate dormi. Într-adevăr, boxele se auzeau de la vreo 150-250 de metri, dar totuşi... Îl calmăm cu o bere, cu care am crezut că va lua somn, dar tâmpitul a mai şi chemat Poliţia. Se continuă petrecerea cu muzică de la calculator, cu tort din care încă nu am mâncat, aruncat pe mine în sus, La mulţi ani. Nu, nu a fost piesa 18 ani de la Vama Veche, pt. că mă irită enorm...în schimb am pus Creed-Eighteen (Alice Cooper). Pe la 2 Feher era în grădină, Csabi bora..There are my pals! Au venit şi colegii, răsfiraţi, Dragoş a profitat de gazon cu Anita, bineînţeles.
Îl salut pe nea Cori pe această cale, îl invit în aceeaşi costumaţie azi la Negură Bunget, promit că îi fac o bere. Mulţumesc celorlalţi vecini că au putut suporta muzica o noapte, invitaţilor că au onorat cu prezenţa, mersi pentru cadouri, pt. mâncare, lui Dumnezeu că a dat o vreme bună şi părinţilor pentru ajutor. :D Silvi, Raluca şi Carmen, trimiteţi pozele ce le aveţi.
PS: Nu a luat careva ceva linguriţe sau le-a aruncat din greşeală? Nu de alta, dar lipsesc destul de multe.
PPS: Nu găsesc cablul, că am făcut poze celor doi feciori când erau muci.


You may also like

4 comentarii:

Maria :> spunea...

dear matus,

cheful a fost al naibii de misto (cel putin asa era cand eu am plecat) :D am fost tinuta la curent cu toate peripetiile din seara aceea de catre un anumit domn pe nume Bretan.
vineri dimineata, pe la 10, cam asa, cand somnul chefliilor era mai dulce eu m-am trezit ca un copil cuminte ce sunt si m-am apucat de invatat.
anyway, mi-ar fi placut sa stau pana la capat :D
inca o data la multi ani >:D< :*
p.s: poti sa mai faci un chef din asta :D
p.p.s: pe vecinul tau sexy cu boxeri il inchidem cu cainele :D

Adelydee spunea...

Asa deci, 9 iulie, doua zile inainte de efectiva zi de nastere. Dar asa cum niciodata nu e tarziu, niciodata nu e prea devreme. Ca sa nu bag un focus mult prea accentuat asupra momentului cand vecinul tau care aduce a Bulba din "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", a dat navala peste noi cu o insistenta neanderthalica, as spune ca ma bucur ca am fost printre aia de-a 12-a care nu s-au dus repede. Puncte tari: mancarea, mancarea, mancarea, beutura(hic), mansarda, inregistrarea cu tine Lagzi Lajcsi la 6 ani, ideea cu tinutul majoratului acasa, tortul si lumea. Puncte slabe: babuinul ala care s-a mucit de bea apa din sapuniera si solistul Mr.Aroganta care avea privirea unui Stefan Banica si mai bagat in psihoza de propria sexosenie. In rest, Happy Birthday si many happy returns of the event!!!!:D:D:D

Bretan spunea...

Salut moshule.
O sa fiu mai scurt, dar la obiect.
Chef reusit, ce sa zic, m-am simtit foarte bine, nu degeaba am plecat ultimu:)))
LA multi ani, Adriane!!!:) sau RADU?:P:P:)))

Ioan Babasan spunea...

A fost un majorat super eu mam simtit foarte bine la fel ca si muti alti poate era si mai super daca nu se baga in seama vecinul ala nudist al tau Cori sau cum ai zis ca il cheama in fine chear a fost whiskey in the jar 2 ;).Daca cumva intri pe blog cat esti la mare sa faci ce am vorbit in casual please!!!

Un produs Blogger.