Hectoraş, băiat sincer, de oraş

/
1 Comments
În ultima vreme pe plaiurile sătmărene s-a făcut auzit un nume care face să tremure toate mamele cu fete la pubertate, toţi băieţii care s-au apucat de CounterStrike în tragica încercare de a combina vreo gagică, în fine, un tip drăguţ, cu dinţi albi, ajuns la o vârstă puţin mai mare faţă de a prietenelor sale. Ajuns pe la vreo vârstă când foştii săi amici de bere şi nebunii din liceu şi facultate şi-au pus ghiulurile şi pirostriile, s-a trezit singur, cu burtică, cu câţiva dinţi ştirbi, dar cu o armă secretă, aflată în dotarea fiecărui bărbat şi lustruită cu grijă în fiecare zi pentru eventuala verificare a generalilor. El face furori printre fetiţele abia ajunse la adolescenţă, cu nurii abia crescuţi, încă tânjind după păpuşelele şi pluşurile cu Mickey Mause sau Barbie. Ehe, dar cumătrul Hector are ac pentru fiecare! Pedofeeling.
Aceste "infante defuncte din punct de vedere social", de care râdea şi colegii pe motivul simplu că-s mulou sau creier cât o nucă (nu de cocos, ci din aia, de-a noastră), brusc au sesizat ceva. Într-o seară, mama oricărei fete stând la televizor şi urmărind cu balele până la fund Acasă tv aude un răcnet. Aproape ca Evrika! lui Arhimede, aşa şi puberele zbiară la vederea transformărilor corpului. O pată mare de sânge se aşterne pe jos. E momentul pe care Hector îl consideră naşterea unei fete bune pentru el.
Urmează transformarea. Dacă până la momentul descoperirii fetele mergeau la piaţă, la Obor sau la ucrainieni să îşi cumpere o pereche de blugi, un adidas, un pulover, ceva, nu mai merge aşa. În schimb, spargem alocaţia şi salariul pe chestii de firmă, strassuri, şepci, hanorace, şmechereli de fiţe. Sau în unele cazuri, atitudinea fatalistă, de emokid, skater fără pic de talent sau metalist precoce. În orice caz, în maxim trei luni, fata mamii "cistită, cu cozi pletite" devine nebuneala oraşului, gagica gata să rupă totul. Urmează beţiile, fumatul forţat, narghilelele, experimentarea, cochetatul cu Hectoraş. Ele îşi pun speranţă în el. Sunt mândre că le dau peste flit colegelor de clasă cu prietenul mai mare. Hectoraş, îşi va pune pune în aplicare planul. Legal vorbind, nu-i voie. Se numeşte corupere de prunci. Acuma se zice că fătuca are consimţământ: ea l-a ales pe Hector, ea vrea, el i-o dă. Şi aşa, tot mai multe pruncuţe tânjesc după aceşti Hectori, care în curând vor deveni bunici, tot în căutare de nepoţele. Oare în ce scop?


You may also like

Un comentariu:

Oprea Andrea spunea...

ciudata postarea cu hectoras
totusi nu inteleg ce legatura are blocul de piatra de care mi-ai scris cu "inima"lui Stanescu :-?

Un produs Blogger.